Andlighet / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / Träning

Vad var det för figurer?! 

Nu för några dagar sedan så var jag med om ytterligare en skum grej på en löprunda. Det var inte så storslaget som “solen” eller “ljusfenomenet” men fortfarande en väldigt märklig upplevelse. 

Datumet var den 12/2–24 och jag sprang min vardagsrunda. Jag hade precis passerat stället där jag fick uppleva solen för några år sedan och noterar att det är en liten grej som cirkulerade i ryckiga rörelser framför mig i luften i brösthöjd.  

Den har vita konturer/linjer och mellan linjerna så är det genomskinligt/transparant på liknande sätt som snöflingorna på den här bilden. Den hade nästan storleken som en pingisboll men den var inte rund i formen utan mer rektangulär med ett rutmönster inom sig, påminner om en mix av en snöflinga och strukturen på en vaxkaka fast inte med ett sådant tätt mönster som en vaxkaka utan med glipor i mellan.  

Jag har suttit och googlat över detta mönster som figuren hade men hittar det ingenstans.  

Jag springer några meter och observerar figuren, men känner att jag måste stanna för att fatta vad det är jag faktisk ser?! 

Jag står och tittar på den och den svävar framför mig i bröst/mag- höjd. Den kommer in och studsar på min kropp och sedan ut igen, typ en halv meter framför mig, sedan åker den i sidledes från ena sidan till den andra. Den svävar ner en bit och är typ i knähöjd och sedan upp igen. Jag blinkar och blinkar och gnuggar mig i ögonen för det känns overkligt och som jag ifrågasätter om jag verkligen ser det jag ser?! Men hur jag än blinkar och gnuggar mina ögon så är figuren framför mig kvar!  

När jag stått i typ en minut och beskådat denna märkliga figur så kom jag på att jag måste ju filma den för att se om den fastnar på kameran?! 

Jag tar fram mobilen och det som känns hoppfullt är att jag fortfarande kan se figuren genom kameran på min mobil så jag filmar för fullt hur den svävar runt mig från ena sidan till den andra och så sedan framför mig igen.  

Efter typ 50 sekunders filmande så känner jag mig klar. Jag kollar på filmen, men blir sååå besviken för kameran har inte fångat upp figuren som jag såg för mina ögon, så klart och tydligt och under en sådan lång stund.  

Den är fortfarande kvar och nyfiket cirkulerar framför mig. Jag springer vidare och vipps, så är den borta.  

Jag springer förundrad och funderar på vad tusan det var för något?! Här är filmen från när jag filmade figuren, nu är den ju inte alls särskilt spännande, ha, ha, ha… mest väääldigt knäpp! Men ni kanske ändå kan få en känsla av hur snabbt figuren rörde sig.  

Dagen efter den här upplevelsen så tog jag en ny löprunda och då hann jag inte springa många steg innan jag ser liknande figur fast i en annan form, sedan ser jag en till och en till… de liksom poppar fram med jämna mellanrum under heeela löprundan. Vid några tillfällen så stannar jag och observerar dem. Någon hade formen mer som en DNA-sträng och någon annan som en blomma med många blad, den påminde väldigt mycket om blomformen på snökristallen på detta inlägget, någon hade formen av en tuss som såg ut som en hårtuss från när jag borstat katterna. Jag funderade på om figurerna jag såg var kopplat till något väderfenomen? Om det hade något med kyla/värme/snö att göra? Jag försökte googla när jag kom hem men hittade inget som var snarlikt. Eftersom snöflingor kan ha massvis med olika former så tänkte jag att de här små figurerna som poppade upp runtomkring mig med hade ju olika former… det kanske hängde ihop? Kan det bli så i en fuktig och kall luft? Att man kan se sådana “figurer” med blotta ögat?! Det som jag upplever är det som är mest skumt är ju att deras energi kändes så lekfull ihop med storleken på dem. Några figurer var mindre och några var större än en pingisboll.

Någon figur (den som såg ut som en blomma) svävade ner till mina fötter och så åkte den liksom runt min sko på marken för att sedan vända och sväva uppåt igen. Ha, ha, ha, finns det NÅGON där ute som har en förklaring på min upplevelse så är jag sååå tacksam att ta emot den förklaringen, de jag pratat med i min familj kan inte relatera till det jag var med om, ha, ha, ha.

Det är ju skumt att jag även kunde se figuren via min mobil men kameran sedan inte kunde uppfatta figuren…. det är ju med lite märkligt. Men jag tänker att det kan väl vara så med norrsken… fast tvärtom… att man kan ha svårt att se norrsken med ögat när det är svagt, men så tar man kort på det via mobilen och då blir det superhäftigt… Här skedde det häftiga med mina ögon och inte via kameran.

Jag var med om en liknande grej för några år sedan, det var ett tag efter “solen” och de upplevelserna. Minns inte om jag berättat om den i bloggen?! 

Jag kom springandes på samma ställe som min första upplevelse med “figuren”, fast lite närmare vårat hus, den här figuren som jag såg nyss var ovanför backen och den andra grejen var precis nedanför backen… men ändå väldigt nära varandra.  

Det som kom upp då var som ett svart klot, som en svart basketboll (den hade den storleken) som rullade i luften vid knähöjd vid sidan av mig när jag sprang. Den såg jag bara i ögonvrån och den var inte kvar så lång stund som den här figuren som jag nu kunde stå och observera. Det svarta klotet var där i kanske bara fem sekunder. Men det var en väldigt liknande energi kring klotet som med den här lilla figuren. Men det svarta klotet var helt klart inget väderfenomen, ha, ha, ha. Nä, det var något helt annat! Det är väl lite därför den här figuren/figurerna jag sett gör min lite konfunderad… vad är vad? Vad hör till jordens energi och vad är kopplat till någon annan dimension?! Tänker även på “Fågeln i rummet”, det kändes ju med som en annan dimension. Längtar tills jag får berätta om när fågel kom tillbaka till mig… men är inte riktigt där än. En annan grej jag var med om var ju första gången när jag utförde en healingbehandling på en person i min närhet. Berättade om den händelsen här, men då såg jag ju med en skum grej och det var ju två små moln som kom, ett blått moln som lämnade knät och ett rött litet moln som kom ner i knät… även det en rätt märklig upplevelse.

Åter till händelsen nu, ha, ha, ha, det är så lätt att jag svävar iväg och tänker på saker jag fått vara med om.

Jag tänker att om “figurerna” inte har något att göra med någon form av väderfenomen så kanske det har något att göra med energierna som finns i krokarna där vi bor?! Fågelvägen så har ju många av de här skumma händelserna hänt inom en väldigt nära radie. Vincent mötte ju min farmor och farfar bara en liten bit ifrån där det svarta klotet kom samt figurerna, berättade om den händelsen här. Jag mötte ju även Jasmine i skogen (vår gamla hund), berättade om den händelsen här. Samtidigt så är det ju mer kopplat till andevärlden och det är ju en annan typ av energi kring dem.

Men jag vet inte, jag blir inte riktigt klok på det, ha, ha, ha. Jag har aldrig blivit rädd, så det har inte känts läskigt på något sätt. Jag är bara väääldigt förundrad. 

Jag varit med om ett gäng skumma saker och jag har ett gäng skumma saker ytterligare kvar som jag inte hunnit berätta om än i bloggen, men det kommer komma, den som väntar på något gott som det heter.

När jag började skriva bloggen så har jag känt att jag vill vara öppen och ärlig. Jag vill vara Johanna till 100% och skriva om saker jag varit med om, även om det kan upplevas som väldigt knäppt och knasigt.  

Eftersom jag ändå är med om skumma saker så är det ju roligt att bloggen blir som en dagbok, ibland när jag går tillbaka i bloggen så kan jag komma in på händelser som jag typ har glömt. Jag kan tänka mig att den här figuren kanske kommer vara en sådan händelse om jag inte skriver och dokumenterar den?! Men jag vet inte, det svarta klotet kommer jag ju ihåg som det var igår, men jag har inte skrivit upp det så därför har jag dålig koll på när jag var med om klotet, därav att jag skrev datumet här i bloggen, ha, ha, ha.  

Kanske det finns någon som varit med om en liknande upplevelse? Jag borde ju inte vara ensam?!?!

Ja, då fick ni en liten inblick från ytterligare en löparrunda. Ni som säger att det är tråkigt att vara ute och springa, ha, ha, ha, ni ska bara veta vad man kan vara med om och uppleva… samma gäller när man mediterar, testa ni med vettja!  

Kram på er! / Johanna