Andlighet / Änglar / Healing / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Meditation / Min historia / Självkärlek / Träning

Änglakortstolkare 

Efter min upplevelse med “solen” och min änglakortläggning så längtade jag att få sätta tänderna i den här kursen där man skulle utbilda sig till Certifierad Änglakortstolkare.

Jag hade ju börjat nosa på änglakort när jag gick min Änglakurs hos ”Tidningen Nära”. Men det var ju bara en minikurs… nu var det dags att på riktigt fördjupa mig i änglakortsläggningar, såååå roligt!!!

Jag känner ju att det händer något med mig när jag sitter med mina kort… jag blir liksom lite dåsig på ett märkligt sätt… inte så att det är obehagligt men det liksom gungar lite lätt.

Efter ”solen” så känns det även som att det är på riktigt… även om jag ibland kan tvivla och ifrågasätta vad jag sysslar med så landar jag gång på gång med häpnad vad mina kort visar. Kvittot som man får när man delger andra resultatet av mina läggningar är värt det mesta. Det är så roligt att få andra att fundera över hur rätt korten kan ha… och kanske få andra att fundera på hur allt hänger samman, ha, ha, ha. Löv it!

Under kursen så fick man träna på att förbättra sin intuition. Det är ju via intuitionen man dras till ”rätt” kort. Om man börjar tänka logiskt så blockerar man sin intuition… så det kan vara värt att släppa på alla sina tankar och funderingar och bara köra.

Man får även träna på att sätta ”Egot” åt sidan…. Ni vet den där galna kusinen som jag skrev om för ett tag sedan… Om man hela tiden hör rösten ”det där kommer du inte klara”, ”du ska nog inte säga det där för det är nog fel”, ”du bara hittar på… bäst du lägger ner det här nu så inte folk tror att du är knäpp” (ha, ha, ha)… Ja, ni förstår nog var jag vill komma… man behöver lägga märke till vilka tankar man har och träna sig att släppa dem… livet blir mycket roligare när man skiter i sådana tankar och även här kör på ändå!

Att bli medveten om vilket klarsinne (som jag skrivit om tidigare) som är starkast och sedan lita på det som kommer till en. Mitt starkaste klarsinne är ju att jag är klarkännande… Jag snappar upp hur andra människor känner sig… och att vara grundad och att må bra i mig själv har gjort att jag blivit en renare och klarare kanal… Jag känner om det är mina känslor eller någon annans.

Även i den här kursen så fick man en del meditationer… då det är under meditation man tränar på att sätta sina egna tankar åt sidan… man lugnar ner hela systemet och även då är det lättare att ta emot intuitiva budskap och inre vägledning.

Man fick lära sig om änglar och ärkeänglar. Jag hade ju lite koll men efter kursen så fick jag bättre koll.

Man fick även lära sig lite mer om olika tecken. Jag hade läst lite om det tidigare och har även nämnt det i bloggen… min plan är att jag ska ha ett eget inlägg om tecken då det håller mig varmt om hjärtat. Men tecken man kan få är siffror av olika slag, man möts av fjädrar, man kan hitta mynt, ni vet även när det ibland tjuter i öronen… jag brukar numera stanna upp vid de tillfällena för att se vad jag tänker på… ibland ser jag tjuten som vägledande tjut… Typ om jag får en superbra idé och så vipps börjar det tjuta i ena örat… då är det som att jag vet att det är en bra idé som jag ska köra på. Eller så kanske jag sitter och lyssnar på en låt och så börjar det tjuta i örat… då kan jag stanna upp och verkligen höra texten i vad de sjunger… Så att se tecken i vardagen och livet tycker jag gör det lite roligare och spännande… vardagsmagi helt enkelt.

Även här tog Therese upp om vikten av energiskydd och hur man kan skydda sig för lägre energier.

Jag fick lära mig massvis om olika änglakort och olika änglakortsläggningar. Jag ägde ju bara två änglakortlekar och blev sjukt sugen på att skaffa fler under den här kursen. Så jag köpte kortlekarna ”Ärkeänglarnas orakelkort”, ”Healing med änglarna” och ”Änglaterapi orakelkort”.

Det var hur roligt som helst. Jag blandade kortlekarna och gjorde större och större läggningar och fick framför mig en klarare bild. Det var lite som att lägga ett större pussel där varje kort gav ny information.

Den här kursen hade flera examinationer. Man skulle göra en enkortstolkning, trekortstolkningar, flerkortstolkningar, Keltiska korset, man skulle skapa en egen läggning utifrån en frågestjärna och slutligen var det ett certifieringsprov där man skulle göra en läggning till Therese. Vid varje prov så skulle man göra på olika personer så jag frågade folk i min omgivning om jag fick göra läggningar på dem och många tycker ju att sådant här är rätt spännande och skoj så det var inte särskilt svårt att få napp. Det jag gillat med änglakort är att det ger nya nycklar i hur man kan gå vidare i livet men att det är upp till den fria viljan om man ska lyssna på guidningen, var och en av oss gör ju ständigt nya val och valen påverkar hur vårt liv ser ut och kommer se ut.

Den här kursen tog rätt lång tid att beta av och jag var riktigt nervös över att göra en läggning på Therese, där var jag med utanför min comfort zone. Therese är en superbra lärare! Jag trodde att den här typen av kurser var smidiga i den mån att man alltid blir godkänd i det man gör… men där hade jag fel… Hon gav konstruktiv kritik, vilket var bra. Jag lämnade in läggningar som jag var sjukt stolt över och hon gav beröm men även kritik i hur jag kan tänka till nästa gång. Examinationen till henne fick jag inte godkänt på, jag hade missuppfattat hur jag skulle göra läggningen och jag tror fler kan ha gjort det för nu har hon lagt till en förklarande video inför examinationen. Så den fick jag göra om och göra rätt.

Jag tycker ändå att det är bra, det känns mer seriöst att gå utbildning hos någon som inte godkänner vad som helst utan att hon vill säkerställa en bra nivå på hennes kursdeltagare så att hon kan stå för att deras certifikat är äkta och trovärdiga.

Det var verkligen som att sätta sig i skolbänken igen med kurserna på Svenska Healingskolan, men jag älskade det! Det är de roligaste kurser som jag har gått!

Lämna ett svar