Andlighet / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Meditation / Min historia / Självkärlek / Träning

Body & Soul Care 

Jag har gått lite olika onlinekurser med Josefin Dahlberg och kommer berätta lite mer om dem lite längre fram i bloggen. Hon är verkligen en sann inspiratör för mig och jag älskar det hon gör. Jag har nämnt henne tidigare i bloggen i inläggen “Journaling”, “Livsstilsbibeln”, “Attraktionslagen”,Affirmationer” och “Mitt inre barn”. Hon har så många kloka tankar och förhållningssätt till livet så jag kommer återkomma till henne och hennes arbete många gånger framåt i bloggen.  

Hon gjorde för typ ½ år sedan reklam om hennes nya app “Body & Soul Care Club”, man kunde testa gratis i två veckor och sedan var det kampanj att man kunde betala 99kr/ månaden för appen (priset ligger nu på 129kr/månaden eller 1290kr för ett år och man kan fortfarande testa gratis i 14 dagar så det är ett hett tips om du blir nyfiken!).  

Jag ville absolut testa appen och blev helt kär i den! Den är så himla klok, fin, inspirerande och bra på alla sätt! Den innehåller olika typer av träning i form av yoga, pilates samt styrketräning, meditationer, affirmationer och andningsövningar. Hon delar även med sig av “Feel Good Food” med recept som är vegetariska, gluten- och sockerfria (fria från vitt raffinerat socker) och jag har lagat rätt mycket från hennes recept och det är riktigt kul matlagning/bakning. Jag blir verkligen inspirerad av hennes material och det tycker jag är viktigt för att fortsätta hålla “rätt” kurs i livet.  

Här är några av hennes recept jag lagat och det har varit supergott! Hon och jag har nog rätt så lika mat- och baksmak.


Jag har sedan jag skaffade hennes app haft en rutin där jag i bilen på väg hem från jobbet lyssnar på någon av hennes meditationer och det är ett toppenbra sätt att koppla ner jobbet för att mer koppla in i sig själv och landa lite efter en jobbdag som kan vara rätt utmanande på en högstadieskola.  

På mitt jobb får vi 1400kr i friskvårdsbidrag för ett år och de pengarna kommer gå till den här appen (som därmed kommer bli gratis för mig!!! -Hur bra är inte det?!?! HURRA!!! Smålänningen i mig jublar!!!) samt en slant till MyMOWO som jag med tränar med. Jag har under flera år tränat med Yogobe men har valt att pausa den till förmån för Body & Soul Care och MyMOWO. Jag betalar 89kr/ månaden för MyMOWO och det känns verkligen rimligt, där finns ju massvis med olika träningsformer, jag berättade om dem i det här inlägget.  

När man bor på landet är det klockrent med online träning, jag tycker att det är ett bra komplement till min utomhusträning.  

En annan grej som jag investerat i för mig själv är Josefins jättefina kortlek “Body & Soul Care”. Jag har ju ett gäng olika kortlekar nu, men jag älskar kortlekar av alla de slag och det är en del av min morgonrutin att lägga lite kort. Ibland är det bara något kort för dagen och ibland är det lite större läggningar, beroende på vad jag behöver för stunden. Jag har tidigare berättat lite om kortläggning och hur jag snubblade in på det här. Det är så sjukt spännande med kortläggningar och vad som kan komma fram. Just den här kortleken är ju mest för att stanna upp, peta in nya tankar, andas, connecta inåt och få in lite mer klokhet och självkärlek i livet.  

Ha, ha, ha, min lilla kortsamling. Men jag känner mig rik när jag på morgonen ska välja någon kortlek som ska bli dagens tema. Det känns verkligen lyxigt med min lilla kortläggssamling. Ett mysigt sätt att få lite guidning, connecta inåt samt peta in lite nya tankar.


Kanske Body & Soul Care är något för dig med?!  

Kram till dig från mig/ Johanna