Andlighet / Min historia / Självkärlek / Träning

The Formula

Den 19/11-2022 så tipsade jag om att Younity Sweden drog igång en gratis introduktionskurs med Joe Dispenza som du kan läsa om här i den här länken. Då berättade jag även att han skulle få ta mer plats i bloggen då jag läst flera av hans böcker och de har verkligen haft en påverkan på mig och det känns som vissa pusselbitar kan tagit plats tack vare honom.

Den gratiskursen som var då var tre lektioner samt två meditationer. Det materialet var på drygt två timmar. Nu är han tillbaka igen med samma kurs, men det som skiljer nu är att att gratiskursen är på 12 dagar så nu får man ta del av heeela kursen!!! Alldeles gratis!! Och den börjar nu på måndag den 3/6! När varje avsnitt släpps så har man tillgång till den under 24-timmar, det kan vara bra att känna till! Jag kände att jag bara måste tipsa om den här i bloggen, jag har deltagit på hans lilla gratiskurs vid två tillfällen så jag är superpepp för den här långa varianten! Sååå lyxigt att få den möjligheten!

Här är inläggen i bloggen som jag berättat om Joe och hans arbete:

Tänk dig frisk- del 1

Tänk dig frisk- del 2

Bryt ovanan att vara dig själv- del 1

Bryt ovanan att vara dig själv- del 2

Hitta din övernaturliga kraft- del 1

Hitta din övernaturliga kraft – del 2

Hitta din övernaturliga kraft – del 3

Hitta din övernaturliga kraft- del 4

Här är lite av den informationen som jag fått om kursen från Roger på Younity Sweden:


Genom att kombinera vår hjärtkoherens och vår hjärnkoherens kan vi påverka vårt sinne, vår kropp och slutligen ta kontroll över vårt liv! – Dr Joe Dispenza

Ett nytt jag leder till en ny verklighet!

All förändring börjar med Dig!

Dina känslor och tankar skapar världen runtomkring dig!
De formar ditt liv, din kropp, din hälsa!

När du förändrar dig själv, din inre värld, kommer du samtidigt förändra hela ditt liv!

Men hur?

I den här unika kursen lär du dig använda The Formula för att transformera hela ditt liv.

I kursen kommer du bland annat att upptäcka:


-Hur The Formula blev till och varför det är ett sådant effektivt verktyg för förändring
-Grunden för transformation
-Processen att kliva in i det okända
-Hur du äntligen kan skapa den verklighet du vill – med ditt sinne

Kursen The Formula börjar den 3e juni 2024!
Det finns inget bättre sätt att inleda sommaren på!

Här finns en länk med mer information om kursen.

Här är en anmälningslänk om du vill haka på!

Idag bjuder jag på den här godingen, ha, ha, ha “Always look on the bright side of life” med Monty Python.

Kram på dig! / Johanna